dimarts, 16 d’octubre del 2012

CIU + PP + NO ADSCRITA SIL·LENCIEN L'OPOSICIÓ I EL POBLE

Alguns dels partits que governen a Cabrils tenen el control de la pàgina web del poble. Nosaltres, des de l'oposició, exercint el nostre dret (i deure) democràtic, vam decidir utilitzar, com a regidors  i membres d'un partit polític del poble, l'eina que l'Ajuntament ens proporciona a internet per a qüestionar algunes decisions que ens semblen injustes, errònies, incorrectes, decisions i actuacions que van en contra dels ciutadans del nostre poble. Així doncs ahir vam escriure al blog de l'Ajuntament, i les nostres crítiques van sortir publicades. Fins aquí tot correcte; estem en una democràcia i nosaltres hem de fer pública la veu dels ciutadans que no estan d'acord amb la manera d'actuar de l'Ajuntament. Aquest és el nostre deure com a partit de l'oposició, i això és inqüestionable.

Avui al matí, per a sorpresa nostra, s'ha modificat la pàgina web de l'Ajuntament. Els nostres articles són crítics, han de ser-ho per definició, però sembla que les mans negres que administren la gestió dels recursos de tots els cabrilencs no entenen què és, això de la democràcia, ni la seva forma bàsica de manifestar-se, que és la llibertat d'expressió. Els nostres textos crítics s'han esborrat avui de la portada de la web de Cabrils i s'han limitat a l'espai del bloc, i a més s'ha limitat la possibilitat de fer comentaris.

Captura de pantalla de la portada de la web de l'Ajuntament aquest matí.
Ben diferent de la imatge que ofereix ara.

Per tant, CIU + PP + Formació Adscrita impossibiliten el fet que, ja no nosaltres, sinó els ciutadans del poble comentin allò que com a oposició critiquem dels partits que dil·lapiden els nostres recursos i fan que com a poble estiguem anant, cada dia més, pel mal camí.

Senyors de l'Ajuntament: sil·lenciar els comentaris de la gent que, sigui de Cabrils o no, visita la pàgina web del nostre poble és reprimir la llibertat d'expressió, i això és més propi d'una dictadura que d'una democràcia.

Tornin a activar els comentaris, reconeguin el seu error i deixin d'una vegada d'equivocar-se, que l'Ajuntament de Cabrils és de tots, i sembla que això, que és bàsic, vostès no hi ha manera de que ho entenguin. La veritat, cada cop estem més farts d'aquests errors garrafals.

Marta Garcés/Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils